Şehit Öğretmen Rabia Sevilay Durukan Anaokulu

Vizyon: Şehit Öğretmen Rabia Sevilay Durukan Anaokulu,çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile İlimizde ve ulusal düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitimi’nin ve Okul öncesi eğitimin amaçları doğrultusunda, öğrencilerimizin en üst düzeyde bilgi ve beceriye sahip olarak, doğaya, insanlara, çevreye, etik değerlere önem veren, sorumluluk alabilen, kendine güvenen örnek çocuklar yetiştirmektir

Başarılar:

Isınma: kaloriferli
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzda öğlenci gruplarımızda hizmet sağlayan servis bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitogretmenrabiasevilaydurukan.meb.k12.tr

Adres - 3994 sokak no 21/1 Cennetçeşme/Karabağlar

Öğretim Şekli :ikili eğitim

Yerleşim Yeri - Cennetçeşme KARABAĞLAR

Adres - 3994 sokak no 21/1 Cennetçeşme/Karabağlar

Ulaşım Okulumuza Üçkuyulardan 671 ya da 25 numaralı otobüs ile ;Üçyoldan 524 numaralı otobüs ile ; Konaktan 224 ya da 193 numaralı otobüs ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine araçla 20 dakika ; il merkezine araçla 28 dakikadır.